Horoscop

292
Horoscop - horoscop-1493035953.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este o zi favorabilă realizărilor pe plan social și material, dar să nu te aștepți ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să pleci într-o călătorie neplanificată, care îți oferă o șansă nesperată.

Taur: Poți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine structurate și relațiile cu familia și prietenii. Dimineață, te întâlnești cu o persoană cu care nu te-ai văzut de mult timp.

Gemeni: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de optimism pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp, pentru că vei eșua în ambele.

Rac: Dacă folosești cuvintele pe post de arme, atunci ai grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva ta. Fii rezonabil. Ești pregătit astăzi în domeniul tău și nu vei accepta o a doua părere.

Leu: Ești irascibil și s-ar putea să îi spui partenerului de viață cuvinte pe care le vei regreta. Păstrează-ți calmul, ca să nu ai probleme cu stresul!

Fecioară: Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să îți cumperi un obiect de valoare.

Balanță: Poți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să îți controlezi tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungi la certuri, te sfătuim să fii mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profe-sional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Capricorn: Din cauza nervozității, riști să îi îndepărtezi pe partenerii de afaceri. Dacă nu te calmezi, este posibil să ai probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Ești nerăbdător să termini o lucrare începută acum câteva zile. Nu te grăbi, ca să nu faci greșeli care te vor costa bani și energie!

Pești: S-ar putea să întâmpini dificultăți pe plan sentimental și să fii nevoit să iei o decizie importantă. În afaceri, poți să faci proiecte de viitor. Ai șanse să obții beneficii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3113 secunde