Horoscop

221
Horoscop - horoscop-1491575260.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi aveți idei foarte bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-ați propus, trebuie să depuneți eforturi susți-nute și să acceptați ajutorul prietenilor.

Taur: Reușiți să rezolvați o problemă sentimentală care v-a cam măcinat în ultima vreme. Relațiile cu persoana iubită sunt excelente și aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus să faceți împreună.

Gemeni: Reușiți să vă adaptați fără efort unor situații noi și să luați rapid decizii inspirate. Vă puteți ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

Rac: Aveți ocazia să vă dovediți talentul și creativitatea. Puteți să vă bazați pe intuiție. Petreceți seara alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie.

Leu: S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

Fecioară: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intrați în legătură cu persoane importante.

Balanță: Puteți investi cu încre-dere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Scorpion: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră.

Săgetător: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinați dificultăți, reușiți să finalizați o lucrare importantă, în care ați investit mult timp și bani.

Capricorn: Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Cu sănătatea stați foarte bine.

Vărsător: După-amiază este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă provoace la discuții în contradictoriu. Fiți diplomat și nu spuneți tot ce gândiți! Cei din jur s-ar putea să vă înțeleagă greșit.

Pești: Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii și nu prea știți ce să faceți. Ar fi bine să nu refuzați. Aveți multă nevoie de odihnă și relaxare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.9295 secunde