Horoscop

272
Horoscop - horoscop-1490278009.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți pus în situația de a face o alegere importantă. În prima parte a zilei, sunteți tentat să vă implicați în mai multe activități în același timp. Colegii vă ajută necondiționat și chiar cu mult drag. 


Taur: Veți pleca departe, într-o călătorie în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. Aveți marele noroc să finalizați o lucrare în care ați investit extrem de mulți bani. 


GemenI: Afacerile sunt în prim plan azi, ceea ce este bine. Pe plan sentimental, luați o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. De asemenea, veți fi plăcut surprins de partenerul de cuplu. 


Rac: O propunere interesantă își face apariția azi, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteți nevoit să luați o decizie importantă pe plan sentimental. Greu, dar merită. 


Leu: Primiți un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă financiară. 


Fecioară: Sunteți într-o formă deosebită, de care vă sfătuim să profitați. Este o zi bună pentru investiții, dar și relațiile sentimentale sunt favorizate. 


Balanță: Chiar dacă sunteți preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor cu persoana iubită. O ieșire împreună v-ar ajuta să vă deconectați. 


Scorpion: Sunteți în formă și aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei. Puteți să vă ocupați de probleme serioase din domeniul afacerilor și să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. 


Săgetător: Aveți succes în afaceri, dar sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiți din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea. 


Capricorn: Sunteți pe punctul de lua o decizie în urma căreia trebuie să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere. 


Vărsător: Bucuria de a comunica favorizează relațiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteți avea câștiguri mari din activități comerciale. 


Pești: O călătorie în interes de afaceri decurge perfect azi. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1023 secunde