Horoscop

238
Horoscop - horoscop-1483536943.jpg

Articole recomandate

Berbec: Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza problemelor financiare. Păstrați-vă optimismul! 


Taur: Aveți foarte multă treabă, mai ales acasă, dar s-ar putea să nu fiți prea bine dispus. Faptul că nu vă puteți respecta programul vă enervează și riscați să vă luați la ceartă cu cei din jur. 


Gemeni: Sunteți plin de energie și aveți puterea să terminați o lucrare începută mai demult. Nu vă grăbiți să refuzați propunerea de colaborare a unui prieten! 


Rac: Se pare că nu vă simțiți prea bine și nu aveți chef să vă petreceți timpul liber împreună cu prietenii. Starea de apatie poate să vă creeze neplăceri în familie. 


Leu: Vă recomandăm să fiți atent la ce spuneți, mai ales dacă vă enervează cineva din anturaj. Aveți tendința să reacționați impulsiv. După-amiază, este posibil să primiți o sumă de bani. 


Fecioară: Dimineață, s-ar putea să fiți stresat la serviciu, din cauza unor lucrări urgente. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile colegilor. Vă sfătuim să fiți mai afectuos cu persoana iubită. 


Balanță: Este indicat să vă rezolvați problemele importante în prima parte a zilei, când aveți mai multă energie. După-amiază, dorința dumneavoastră de libertate ar putea să afecteze relația de cuplu. 


Scorpion: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în relațiile sentimentale. Dimineață, faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă stârnește interesul. 


Săgetător: Dimineață, s-ar putea să fiți nemulțumit din cauza unui partener de afaceri care vă invidiază. Cel mai bun lucru este să vă prefaceți că nu observați nimic. 


Capricorn: Doriți să faceți schimbări în casă, dar sunteți înțeles greșit și se poate ajunge la un scandal. Vă sfătuim să apelați la calmul ce vă caracterizează, pentru a clarifica situația. 


Vărsător: Dacă vă pregătiți să plecați într-o călătorie, puteți fi liniștit: totul va merge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt excelente. 


Pești: S-ar putea să aveți probleme dacă nu respectați cu strictețe regulile de circulație. Nu este momentul să încheiați tranzacții financiare și să luați decizii importante.
 
Sursa: eastrolog.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3797 secunde