Horoscop

227
Horoscop - horoscop-1476188512.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești de lăudat, mai ales pentru faptul că reușești, așa cum nimeni nu mai poate, să împaci doi oameni care se ceartă mereu din chestii banale. Ai secretele tale!

Taur: Nu este de competența ta să fii la curent cu tot ce mișcă la locul tău de muncă. Așadar, nu ar trebui să te afecteze foarte mult faptul că nu ești ascultat. Asta pentru că oamenii aceia știu de cine să asculte.

Gemeni: Nu orice sfat este binevenit, mai ales dacă vine din partea unui om care nu are în sânge bunătatea și empatia. Trebuie să ai mare grijă cui încredințezi prietenia ta.

Rac: Astăzi este ziua de stat în casă și pierdut vremea. Așa s-a nimerit, și ești foarte norocos, căci oboseala te cam acaparase fără să-ți dea vreun răgaz să spui nu. Mâine vei fi ca scos din cutie.

Leu: Ești un om puternic, care nu se pierde cu una, cu două în fața celor din jur. Nu și atunci când în peisaj apare noua ta cucerire. În fața iubirii, ești neputincios! Dar nu va dura mult, căci te vei plictisi și vei ieși la vânătoare de alte senzații tari.

Fecioară: Ai marele prilej de a te întâlni cu un om pe care tu îl admiri din fragedă copilărie. Inițial, nu vei ști cum să reacționezi, dar te vei plia situației și vei reuși să faci o impresie perfectă. Trebuie să ai mai mult curaj să iei cuvântul.

Balanță: Ești plin de energie și vitalitate, iar acest lucru nu se datorează noii diete cu care te lauzi în stânga și-n dreapta, ci iubirii de care ai parte zilnic. Ești un om norocos!

Scorpion: Ești în căutarea unui loc de muncă și astăzi este ziua cea mare pentru tine. Vei găsi în sfârșit exact ce cauți. Totul va merge perfect, dar trebuie să ai grijă la contractele pe care le semnezi.

Săgetător: Te frământă câteva lucruri vizavi de partenerul de viață și începi să lansezi discuții în acest sens. Vei deveni prea justițiar, lucru deloc acceptat de cel cu care intri în conflict.

Capricorn: Pe drumurile vieții tale vin și pleacă mulți oameni. Însă tu ar trebui să te gândești serios câți aleg să plece din cauza ta. Ar trebui să pui mâna pe pix și să notezi toate situațiile în care i-ai făcut să plângă.

Vărsător: Ești într-un impas financiar, dar nu pentru că ai cheltuit prea mult, ci pentru că dai împrumut o imensă sumă de bani. Chiar dacă ai promis că nu vei mai repeta acest gest, nu te-ai putut abține. Dar, fii bucuros că vei primi și o dobândă înapoi.

Pești: Ai dreptate în mare parte atunci când te plângi de comportamentul celor cu care lucrezi. Aroganța nu este pe placul tău, motiv pentru care vei lua orice măsură pentru a anihila aceste inconveniente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.53 secunde