HOROSCOP

454
HOROSCOP - horoscop-1470144258.jpg

Articole recomandate

Berbec: Colaborările te vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu te grăbești să accepți chiar orice propunere ce ți se va face. Vei avea posibilitatea să pui la punct un proiect important. 

Taur: În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie, șansa te va favoriza. Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri îți vor da tot felul de semnale, ceea ce îți va face mare plăcere. 

Gemeni: Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste așteptări. Nu te implica în niciun caz în activități financiare riscante. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, așa că n-ar fi rău să le asculți. 

Rac: Nu este o perioadă bună pentru a te implica în tot felul de speculații, deoarece este posibil să ai parte de tot felul de încurcături. Fii cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să-ți pună bețe-n roate. 

Leu: Astăzi, dai dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obișnuit, iar micile neînțelegeri cu ființa iubită te marchează puternic. Spre sfârșitul zilei, te vei simți mai relaxat în plan sentimental.

Fecioară: Nu vor ieși toate așa cum îți dorești, dar acest lucru nu te va deranja într-o prea mare măsură. Vei avea unele discuții constructive cu ființa iubită, discuții referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, vei reuși să o convingi.

Balanță: În plan afectiv, nu ai de ce te plânge, deși entuziasmul sentimental este sub nivelul obișnuit. Vei fi tentat să te implici în diverse activități pe care nu vei dori să i le dezvălui partenerului.

Scorpion: O rudă apropiată îți va aduce la cunoștință o informație care te va bine dispune. Proiectele pe care ți le-ai făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă te vor bucura. 

Săgetător: Problemele cu care te-ai tot confruntat sunt pe cale să se rezolve. Ai putea avea o realizare de mai mici dimensiuni, dar care îți va demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp.

Capricorn: Reușești să iei deciziile cele mai inspirate în problemele legate de chestiunile financiare. Totuși, rezultatele pe care le aștepți se vor vedea ceva mai târziu. Și astăzi răbdarea va trebui pusă pe primul plan.

Vărsător: Activitățile sociale îți vor face mare plăcere, mai ales că îți vor da posibilitatea de a te întâlni cu prietenii, de a te distra, de a te relaxa. N-ar fi exclus să cunoști o persoană care îți va fi de un real folos în viitorul apropiat. 

Pești: Ai făcut haz de necaz, dar tot tu ai de pierdut. Nimic nu este întâmplător, nici măcar lecția pe care viața ți-o oferă pentru a înțe-lege unde ai greșit. Relația de cuplu va deveni din ce în ce mai armonioasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 01 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.9487 secunde