HOROSCOP

239
HOROSCOP - horoscop-1460464915.jpg

Articole recomandate

Berbec: O sumă importantă de bani te ajută să fii pe primul loc. Tot ce trebuie să faci este să economisești atâta cât ai nevoie pentru a demara un proiect nou. Norocul va fi de partea ta după ora prânzului.

Taur: Faci cercetări amănunțite, căci vrei să te lansezi într-o dispută și nu vrei să fii prins pe picior greșit. Dacă vei vorbi cu persoane direct implicate în problemă, ai toate șansele să ieși din confruntare cu fruntea sus.

Gemeni: Dorințele sunt dorințe, nevoile sunt nevoi. Încearcă să delimitezi clar cele două concepte, căci le cam încurci. Încearcă să găsești un echilibru în tot ce faci, ca să ai parte de liniște interioară.

Rac: Sfaturile legate de sănătate sunt bine intenționate, dar nu și demne de urmat. Nu te mai lua după gura lumii, ci caută ajutorul specialistului. În sens contrar, riști să agravezi totul.

Leu: Capacitățile tale intelectuale te ajută să fii peste toți, fapt pentru care vei avea parte de multe aprecieri. Dar cum tu ești un om prea orgolios, vei respinge din start sfaturile celor care chiar se pricep.

Fecioară: Plănuiești o escapadă romantică, dar afli pe ultima sută de metri că partenerul de viață nu numai că nu va veni cu tine, dar nici nu își dorește acest lucru. În consecință, îți faci bagajele și pleci.

Balanță: În grupul din care faci parte, invidia și răutatea nu sunt lucruri pe care să le găsești la tot pasul. Trist este că, de când cu noul coleg, grupul începe să se cam destrame. Ar fi cazul ca cineva să îl pună la curent cu regulile care trebuie urmate.

Scorpion: Ai marele noroc de a lua parte la o dezbatere ce țintește exact problema ta. După ce vei asculta zeci de păreri, vei putea lua o decizie care să te inspire și care să fie optimă pentru tine.

Săgetător: Timpul nu mai are răbdare cu tine, fapt pentru care decizi să faci ceva cu viața ta. Un curs nou ar fi o idee genială. Ai nevoie de o pauză foarte bine gândită, în care să te odihnești și să îți pui ordine în gânduri.

Capricorn: Banii vin și pleacă, dar amintirile sunt singurele care te ajută să rămâi cu zâmbetul pe buze. Dacă nu vrei să investești sume exorbitante în bucuri consumabile, axează-te pe plimbări.

Vărsător: Încercarea moarte n-are. Este cazul să ieși din zona de confort și să faci și altceva pe lângă jobul tău. Nu trebuie să ai frici, pentru că te vei descurca, exact așa cum ai făcut mereu.

Pești: Te-ai mutat într-o nouă casă, care te va ajuta să te simți un nou om. Simți că ai renăscut. Lumina și aerul curat din zonă sunt cea mai bună terapie. Ar trebui să fii recunoscător pentru acest lucru!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Aprilie 2016
Stire din Fun : horoscop
Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 01 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3813 secunde