HOROSCOP

250
HOROSCOP - horoscop-1449673454.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vei cheltui peste așteptări cu ocazia unei călătorii în scop personal. Nu este un moment favorabil pentru a semna acorduri sau pentru a cere aprobări. Vei avea ocazia să te distrezi de minune.

Taur: Vei avea discuții legate de cheltuielile ce ar trebui făcute în cămin. Ar trebui să te gândești de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, căci ai putea avea probleme serioase.

Gemeni: În familie se va produce un eveniment care te va face să închei ziua cât se poate de optimist. Așa cum ai sperat mereu, o veste bună îți va înfrumuseța ziua.

Rac: Nu ești într-o formă de zile mari. Ești agitat, neliniștit și nu ai stare să faci ceea ce ți-ai propus. Încearcă să te implici în activități practice, care îți vor permite să îți consumi în mod eficient energia de care dispui.

Leu: Ești copleșit de o stare de pasivitate și comoditate din care nu se poate naște nimic bun, deci trebuie să-ți aduni forțele și să treci peste acest blocaj.

Fecioară: Iubirea poate apărea în calea ta atunci când te aștepți mai puțin. Așa se poate întâmpla și azi, când cineva din anturajul tău îți va aprinde călcâiele.

Balanță: Vorbești despre viitor cu un ton optimist, entuziast, dar nu ai alături de tine oameni care văd viitorul în aceleași culori. Norocul tău e că ai o atitudine pozitivă.

Scorpion: Renunți la tot ce este inutil, învechit sau dăunător în viața ta. Poți renunța chiar și la o relație cu o persoană în care ai avut prea multă încredere, dar care te-a dezamăgit.

Săgetător: Dimineață te enervezi la serviciu pentru că primești sarcini care nu intră în atribuțiile tale. Fii precaut cui te plângi!

Capricorn: Ai soluții originale pentru orice problemă și de asta ești atât de apreciat de colegi cât și de partenerul de viață. Profită de acest context favorabil!

Vărsător: Ambiția de a prospera pe plan financiar te va face să neglijezi planul sentimental. Nu este exclus să ai discuții cu partenerul de viață tocmai din această cauză.

Pești: Nu riști nu câștigi. Lasă lucrurile să meargă de la sine, nu mai trasa atât de multe bariere. La urma urmei, nu ai nimic de pierdut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : Cea mai bună tehnică anti-viol
Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : Cum să faci pe tristul în timpul orelor
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Fun : Dezlegare la sex,  special pentru tineri
Pagina a fost generata in 0.4502 secunde