HOROSCOP

194
HOROSCOP - horoscop-1435070950.jpg

Articole recomandate

Berbec: Energia de care dispui azi te ajută să duci la bun sfârșit planurile pe care le-ai făcut încă de dimineață. Entuziasmul tău este la cote maxime, deci ai toate șansele de reușită.

Taur: Primul telefon al zilei îți va aduce o veste bună, dar pe care o așteptai cu sufletul la gură de foarte mult timp. Iată că lucrurile încep să se așeze din ce în ce mai bine.

Gemeni: Pretențiile tale sunt mărețe, într-adevăr, dar capacitățile de care dispui sunt la fel de mari. Așadar, nu ai niciun motiv să îți faci griji pentru niște probleme pe care le vei rezolva cât ai bate din palme.

Rac: Din păcate pentru tine, ai mare nevoie de o sumă de bani. Sunt mici șanse să obții fonduri cu ușurință, dar, dacă îți vei pune în practică toate ideile, vei observa că te descurci mai bine decât ai sperat vreodată.

Leu: Îți petreci cea mai mare parte a timpului în compania unor persoane destul de în vârstă comparativ cu tine. Dar așa ai reușit să te maturizezi și să te dezvolți frumos.

Fecioară: Îți lipsește încrederea în tine, dar, dacă e să privești problema obiectiv, toate scenariile care îți vin în minte sunt simple imagini fără un fundament clar.

Balanță: Încerci să aplanezi un conflict care se anunță din ce în ce mai aprins. Uneori, te gândești că rolul tău nu este cel pe care îl îndeplinești în prezent. Dar nu uita, nimic nu este la întâmplare.

Scorpion: Ai mare încredere în sfaturile primite de la familie, dar atunci când vezi că o dai în bară, începi să îți pui tot felul de întrebări. Lasă lucrurile să meargă de la sine.

Săgetător: Din prea multă comoditate, refuzi o plimbare cu prietenii, dar ratezi totodată o distracție pe cinste. Nu multe sunt momentele de acest gen. Fii mai deschis.

Capricorn: Apar o serie de zvonuri referitoare la partenerul tău de viață. Acest lucru te deranjează foarte tare și vei ajunge să arunci cuvinte grele. Ai grijă ce reproșuri faci, ca să nu regreți mai târziu.

Vărsător: Dezorientarea este punctul tău slab. Ai momente în care nu știi încotro te îndrepți, dar totul se întâmplă pentru că tu cauți mereu calea cea mai bună, indiferent cât de greu este drumul până la destinație.

Pești: Ai mari speranțe că un obiectiv pe care ți l-ai propus se va concretiza în favoarea ta. Ai muncit mult, este drept, iar așteptările tale sunt direct proporționale cu efortul depus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5127 secunde