HOROSCOP

189
HOROSCOP - horoscop-1430648739.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vei avea o relație bună cu șefii, așa că, dacă ai nevoie de sprijinul lor, nu ezita să dai de înțeles acest aspect. Este posibil să ți se repartizeze sarcini noi, dar te vei descurca.

Taur: Te agiți mai mult decât în mod obișnuit, ceea ce te obosește și vei face greșeli mari. Ai putea să demarezi o nouă acțiune la locul de muncă.

Gemeni: Faci eforturi financiare pentru a-ți petrece în mod plăcut timpul liber. Ești ceva mai romantic, așa că vei reuși să te bucuri de fiecare moment petrecut cu ființa iubită.

Rac: Interesul pentru bunurile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează.

Leu: Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiționate de ambiție. Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o pui sub lupă înainte de a semna.

Fecioară: Vei avea ocazia să faci o investiție sau să semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai în plan de ceva timp. Aceasta se va finaliza cu siguranță cu succes.

Balanță: Partenerul de viață ar putea avea unele plângeri din cauza programului tău, dar rezolvarea nu va întârzia să apară. Chiar și așa, încearcă să fii alături de el.

Scorpion: Gustul pentru aventură te-ar putea determina să îți asumi unele riscuri. În plan profesional, va fi multă agitație, te vei confrunta cu o mulțime de obstacole.

Săgetător: Câteva vești din depărtare te vor ține cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îți vor ridica unele probleme. Relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți.

Capricorn: Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua o hotărâre. Relația cu colegii va fi cam agitată și veți avea parte de obstacole oarecum neașteptate.

Vărsător: Traversezi o perioadă în care ai toate șansele să-ți consolidezi relația cu ființa iubită. Entuziasmul vostru este la limita supe-rioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere.

Pești: Nu vei fi într-o formă nemaipomenită și ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activități relaxante. Deși este cam greu, la început de săptămână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3386 secunde