HOROSCOP

218
HOROSCOP - horoscop-1429627091.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este momentul să vă concentrați asupra treburilor casnice, chiar dacă ați prefera o ieșire cu prietenii. Intuiția vă ajută să rezolvați probleme dificile, dar vă sfătuim să țineți cont și de sfaturile partenerului de viață.

Taur: Sunteți într-o excelentă formă intelectuală. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune. Sunteți dispus să le ascultați problemele și să le dați sfaturi.

Gemeni: Puteți să începeți o afacere sau să vă faceți planuri cu privire la o investiție pe termen lung. Prietenii și partenerul de viață vă susțin. Vă sfătuim să evitați speculațiile.

Rac: Dimineață, persoana iubită vă admiră pentru ideile dumneavoastră originale. Aveți un randament foarte bun și puteți să terminați tot ce ați început.

Leu: Zi bună pentru a începe activități noi, mai ales în casă. Este recomandabil să terminați mai întâi ce ați început. Capacitatea de comu-nicare este excelentă și vă ajută să legați cu ușurință noi prietenii.

Fecioară: S-ar putea ca dificultățile din relațiile parteneriale să vă afecteze randamentul intelectual. Dacă reușiți să vă concentrați, aveți ocazia să obțineți mici câștiguri financiare.

Balanță: Zi favorabilă schimbărilor importante. Aveți șansa să vă afirmați pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile și călătoriile în interes de serviciu.

Scorpion: Aveți un simț practic la înălțime și puteți să demarați o afacere profitabilă. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare pe termen lung, care v-ar putea aduce beneficii.

Săgetător: Este o zi favorabilă realizărilor deosebite pe plan social și financiar. Profitați de acest context favorabil! S-ar putea ivi ocazia să plecați într-o călătorie.

Capricorn: Parcurgeți o pe-rioadă favorabilă din toate punctele de vedere și vă simțiți în formă. Aveți ocazia să obțineți câștiguri fi-nanciare nesperate și să vă afirmați în societate.

Vărsător: Sunteți în formă și vă adaptați cu ușurință la situațiile noi.Aveți ocazia să rezolvați probleme ce țin de viața particulară. Mai mult, reușiți să îi ajutați și pe cei din jur.

Pești: Dimineață puteți rezolva problemele financiare de care nu ați avut timp în cursul săptămânii. După-amiază s-ar putea să vi se propună colaborarea într-o afacere profitabilă.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5562 secunde