HOROSCOP

Miercuri, 11 Martie 2015
399

Articole recomandate

Berbec: Banii nu mai sunt cei care îți creează cele mai multe și neplăcute probleme. Locul tău de muncă a devenit o afacere profitabilă și începi să economisești. Îți merge din plin.

Taur: Dacă, până ieri, problemele de sănătate îți cam dădeau de furcă, azi, te trezești plin de energie, cu poftă de viață și gata de orice provocare.

Gemeni: Ești un om onest și acest lucru te face să fii ales de un șef să stai în locul lui până când se va întoarce din delegație. Noul statut te cam face să fii cu nasul pe sus, dar nu uita că visul frumos se va termina curând.

Rac: Faci progrese remarcabile și acest lucru este unul bun. Vei fi ales să faci parte din echipa care va conduce un nou proiect, bănos și plin de oportunități pentru novici ca tine.

Leu: Rutina te omoară, dar nici nu vrei să ieși din zona de confort. Obișnuința asta îți este fatală, te plafonează și te face să fii din ce în ce mai apatic și lipsit de viață.

Fecioară: Nu te schimba doar de dragul de a face pe plac unei persoane care nu are habar despre cum ești tu de fapt. Dacă dorește să fii altfel, înseamnă că pur și simplu nu tu ești cel lângă care vrea să stea.

Balanță: Spui clar și răspicat ce te doare, crezând că în acest mod vei atrage atenția asupra unor probleme cu care te confrunți de ceva timp la locul de muncă. Din păcate, totul este doar în mintea ta.

Scorpion: Un eșec nu te dărâmă, dar te demoralizează. Sfaturile bine venite de la cei din jur vor fi pansamentul vital pentru rănile tale. Trebuie să înveți să fii mai tare.

Săgetător: Curajul de a ini-ția acțiuni riscante îți aparține în totalitate, motiv pentru care iei asupra ta responsabilitățile aferente. Ești un exemplu frumos pentru cei din jur, mai ales pentru cei care nu au îndrăzneala de a face lucruri noi.

Capricorn: Certurile sunt la ordinea zilei, dar vei vedea că rolul lor este unul constructiv. Vei primi un răspuns pozitiv din partea șefilor, care vor aprecia inițiativele tale, atât de blamate de colegi.

Vărsător: Participi din greșeală la o discuție la care nu ți-ai fi dorit să fii prezent. Din păcate pentru tine, vei fi pus în situația de a ține partea unuia dintre certăreți, iar tu nu vrei acest lucru sub nicio formă.

Pești: Stilul de viață haotic și orele nedormite și-au pus amprenta asupra ta, motiv pentru care iei decizia de a intra într-un scurt concediu de refacere. Te vor aștepta multe provocări după această liniștită perioadă.

Articole din Fun

HOROSCOP
11 Martie 2015
Bancuri
11 Martie 2015

Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 11 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3107 secunde