HOROSCOP

Marţi, 10 Martie 2015, 13:50
244
Berbec: Viața de cuplu îți este dată complet peste cap pentru că ies la suprafață secrete pe care partenerul le are față de tine. Relația voastră nu este bazată pe încredere așa cum ai crezut până acum.

Taur: Nici nu mai știi de când dragostea nu ți-a mai dat târcoale, dar astăzi o persoană îți dă viața peste cap. Ai vrea să te apropii de ea, însă nu știi cum să o abordezi fără să fii ridicol.

Gemeni: Perseverența te ajută să răzbești printre griji, stres și probleme. Nu renunți la planul tău pentru că intuiția îți spune că vei reuși fără probleme.

Rac: Îți place modul mai puțin corect de a face lucrurile și îți plac certurile din birou. Știi că asta va duce la progres. Nu încerca să susții încercările unui coleg de a-i submina autoritatea șefului.

Leu: Te implici în activități de voluntariat și acesta este un lucru minunat pentru tine. Încerci să schimbi oamenii fiind tu exemplul principal.

Fecioară: Cu unele lucruri nu e de glumit și, dacă te concentrezi serios la ceea ce ai de făcut, ai putea trece cu brio peste hopul care se întrevede azi la orizont.

Balanță: Te impresionează gesturile unui prieten care îți demonstrează cât se poate de concret că ține la tine. Ia pe umerii săi o serie din problemele tale și îți ține companie în permanență.

Scorpion: Te bucuri la primirea unei vești bune, dar nici prin gând nu îți trece că vei avea șansa de a-ți duce la bun sfârșit un plan la care de mult timp ai tot visat.

Săgetător: Deși ai mai avut parte de eșecuri, un mic in-succes îți pune capac astăzi. Nu suporți bine pierderea, tocmai de aceea ești mai mereu nervos și nimeni nu te înțelege.

Capricorn: Responsabi-litățile de la muncă sunt ceva mai multe astăzi și la finalul zilei ești extenuat. Problemele familiei și cele de la muncă trebuie echilibrate.

Vărsător: Te confrunți cu câteva probleme în viața de familie și pui acest lucru pe seama stresului de la locul de muncă. Nu încerca să cauți alte motive, nu vei găsi.

Pești: Certurile sunt la or-dinea zilei în viața de cuplu, dar acest lucru nu te împiedică să îți faci planuri de viitor. O escapadă romantică este cheia succesului.

Articole din Fun


Articole pe aceeasi tema

Vineri, 06 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 28 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2308 secunde