HOROSCOP

204
HOROSCOP - horoscope-1422014782.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Vă sfătuim să fiți prudent și modest.

Taur: Sunteți inventiv, bine dispus și gata să întindeți o mână de ajutor oricui are nevoie. Reușiți să vă afirmați la locul de muncă. Relațiile cu prietenii și familia sunt foarte bune.

Gemeni: Aveți șanse să cumpărați un obiect de valoare, dorit de multă vreme de în-treaga familie. După-amiază este posibil să vă schimbați programul din cauza unor probleme de serviciu.

Rac: Cei din jur vă apre-ciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveți. Relațiile parteneriale au o evoluție foarte bună. Sunteți dispus să vă ajutați colegii și să le oferiți sfaturi utile.

Leu: Se anunță o zi deosebită, cel puțin pe plan sentimental. La o petrecere, faceți cunoștință cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atracția să fie reciprocă.

Fecioară: Sunt șanse să faceți un pas foarte important în viață. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să mergeți înainte, dacă sunteți hotărât.

Balanță: Dimineață sunteți dezamăgit din cauza unui eșec financiar și deveniți indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiți mai optimist și mai activ.

Scorpion: Eșecul într-o afacere vă ambiționează și sun-teți tentat să vă asumați mai multe riscuri. Nu vă lăsați descurajat! Doar că, nu este o zi bună pentru afaceri.

Săgetător: În societate, aveți o vervă deosebită și puteți lega cu ușurință prietenii noi. Nu este exclus să stabiliți o relație care va evolua rapid către căsătorie.

Capricorn: Dimineață vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune.

Vărsător: Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației.

Pești: Este o zi favorabilă deciziilor importante. Puteți să vă faceți planuri serioase în ceea ce privește relațiile sentimentale. Vă recomandăm să nu vă ocupați de afaceri, pentru că flerul nu vă ajută.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 20 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 21 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 19 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.5421 secunde