HOROSCOP

252
HOROSCOP - horoscope-1421670150.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață primiți un ajutor financiar nesperat și reușiți să începeți o activitate laborioasă. Vă recomandăm să vă abțineți de la speculații, pentru că riscați să pierdeți mult.

Taur: O persoană pe care o cunoașteți întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri și vă stimulează să porniți o mică afacere.

Gemeni: Este foarte posibil să faceți un pas important în viață. Rudele și prietenii vă susțin.

Rac: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și să intrați în afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiți formula optimă pentru a începe.

Leu: Este un moment bun pentru a începe o investiție pe termen lung. Deși riscurile sunt destul de mari, sunteți optimist, pentru că vă bucurați de sprijinul partenerului de viață.

Fecioară: Sunteți într-o formă excelentă și puteți avea succes în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. Cu sănătatea și cu moralul stați foarte bine.

Balanță: Aveți ocazia să rezolvați problemele finan-ciare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere.

Scorpion: Sunteți în formă și este momentul să începeți noi activități în cămin. Partenerul de viață vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar.

Săgetător: Sunteți decis să vă ocupați de probleme ale căminului. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceți bine.

Capricorn: Se pare că sunteți preocupat de un schimb de locuințe sau doriți să cumpărați o casă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți și să vă consultați cu familia, pentru a evita orice reproșuri ulterioare.

Vărsător: O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Vă recomandăm să evitați speculațiile și acțiunile la limita legii, ca să nu intrați în conflict cu autoritățile.

Pești: Sunteți creativ și ingenios, calități pe care ar fi bine să le folosiți pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung banii, vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă mai înstărită.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 19 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cum a fost creat omul, pas cu pas
Luni, 19 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Nevasta de polițist, atracția zilei
Pagina a fost generata in 0.5762 secunde