HOROSCOP

Marţi, 13 Ianuarie 2015, 13:37
209
Berbec: Este mijlocul săptămânii, dar gândul îți zboară la petrecerile ce vor urma în curând. Cheful de muncă dispare treptat și te vei trezi că ai o nevoie acută de concediu.

Taur: Nu reușești să duci la bun sfârșit planul început curând, dar juri că totul va fi bine. Ai încredere în forțele tale și nimic nu îți stă în cale când ai planuri mărețe.

Gemeni: Ești de apreciat. Și nu pentru că muncești de nu mai știi de tine, ci pentru că pe lângă serviciu reușești să faci câteva fapte bune pentru comunitate.

Rac: Nu contează ce a fost, important este că acum sunteți bine. Impasul în care tu și partenerul de viață v-ați aflat a trecut. Vă bucurați de viață mai ceva ca la începutul relației.

Leu: Pe toate planurile veștile sunt minunate. Sănă-tatea este lăsată pe plan secund și acest lucru îți va da peste cap toate activitățile. Ai mare grijă la veștile pe care le primești, nu pune la suflet răutățile celor din jur.

Fecioară: Dacă distracția este doar un cuvânt din dicționar, nu la fel se poate spune și despre muncă. Lucrezi fără încetare, ai energie, ești în plină glorie.

Balanță: Dacă vechiul tipar te nemulțumește, trebuie să știi că ești ca un șarpe care își schimbă pielea. Renunță la tot ce este nociv pentru tine și vei vedea că noutatea înseamnă succes.

Scorpion: Bârfa zilei te vizează. Și nu trebuie să îți faci probleme pentru că zvonul se va consuma. Cei din anturaj vor înțelege că marea ta problemă nu este ușor de suportat și vor înceta să mai aducă în discuție subiectul respectiv.

Săgetător: Se anunță o zi foarte agitată, drept urmare ai mult de lucru. Te vei descurca de minune, nici nu se pune problema.

Capricorn: Ori e albă, ori e neagră. Încearcă să nu îi mai lași pe alții să ia decizii în locul tău. Ești capabil să faci lucruri mari, dar timididatea te ține în loc.

Vărsător: Viața de familie este aspectul care te motivează cel mai mult. Ești devotat, motiv pentru care cei de lângă tine te iau drept model. Tu însă, ai multe nemulțumiri vizavi de tine.

Pești: Echilibrul este cel mai important aspect pe care trebuie neapărat să îl aduci în viața ta. Problemele care sunt greu de rezolvat te mențin în formă. 

Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Sexul în disco, lecție de viață
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Femeia, analiză chimică
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Domnișoară, știți  ce fac acum?
Pagina a fost generata in 0.3154 secunde