HOROSCOP

229
HOROSCOP - foto-1393790406.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești destul de imprudent cu vorbele astăzi și nu ești simpatizat de cei din jur. Nu este de competența ta să evaluezi munca unor colegi și totuși o faci. 
Taur: Renunți la o idee de afacere ce părea promițătoare doar pentru că în familie apar tot felul de evenimente neprevăzute. Conflictul și tensiunea sunt la cote maxime.
Gemeni: Timpul astăzi pare că nu este un bun aliat pentru tine, ai multe de făcut și nu pare să te descurci. Mai mult decât atât, sunt foarte multe persoane care depind de tine astăzi. 
Rac: Primești o invitație la o mică petrecere organizată de un prieten și ai vrea să participi și tu alături de cel pe care îl iubești. Dar aceasta este extrem de stresat de climatul profesional, deci va trebui să fii foarte convingător. 
Leu: Succesul ți-a dat târcoale foarte multă vreme și astăzi ai parte de o ves-te extraordinară pe plan profesio-nal. Primești felicitări pentru o realizare însă o persoană apropiată nu pare încântată de succesul tău.  
Fecioară: Ți se oferă noi responsabilități care în mod clar nu te bucură. Un prie-ten îți schimbă puțin perspectiva și îți scoate în evidență faptul că vei câștiga ceva mai mulți bani. 
Balanță: Ai ocazia să îți întâlnești foști colegi, fie de muncă, fie de școală și nu vrei să pierzi ocazia de a le demonstra celor prezenți că tu ai avut o evoluție mai bună. Cu atitudinea de superioritate pe care o afișezi nu ești o companie prea plăcută în anturaj.
Scorpion: Nevoia ta de liniște crește astăzi, după ce zilele trecute ai avut parte de momente extrem de neplăcute. Ai frământări interioare legate de modul în care ar trebui să mergi mai departe. 
Săgetător: Ieși în cercul de prieteni astăzi pentru că ți se pare că în ultima vreme te-ai cam izolat de ei. Din păcate trebuie să suporți o serie de judecăți de valoare pe care ceilalți le emit.
Capricorn: Singurul lucru care te frământă cu adevărat este munca, așa că nici astăzi nu reușești să te detașezi de ceea ce ai de făcut, ignorând total încercările familiei de a te scoate din casă.  
Vărsător: Observi toate chinurile prin care trece un apropiat și sub o formă sau alta vrei să te faci util, doar că unele persoane din familie se simt deranjate de implicarea ta. 
Pești: Ești de părere că ce poți face astăzi nu trebuie să lași pe mâine, doar că astăzi cel mai bine ar fi să amâni orice activități importante. Nimic din ce ți-ai propus nu decurge conform planului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6251 secunde