HOROSCOP

261
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1393599505.jpg

Articole recomandate

Berbec: Trebuie să plecați într-o excursie împreună cu persoana iubită. Ar fi bine să nu stați mult pe gânduri. Vă sfătuim să nu vă ocupați astăzi de afaceri. 
Taur: Astăzi, aveți o mare putere de convin-gere și relațiile cu cei din jur sunt excelente. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale.
Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o problemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult.
Rac: Nu aveți timp de ieșiri cu prietenii, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijați odihna! 
Leu: Cei din jur vă apreciază seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit. 
Fecioară: Dimineață plecați într-o călătorie în interes personal. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Aveți grijă să nu faceți nicio promisiune dacă nu sunteți sigur că vă puteți ține de cuvânt! 
Balanță: Aveți succes în toate activitățile legate de aranjarea casei. Sunteți bine dispus și comunicați cu mare ușurință. Puteți rezolva chiar probleme ale celor din jur.
Scorpion: Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit. După-amiază trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale.
Săgetător: Recunoașteți că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Ar fi bine să amânați activitățile importante pentru altă dată.
Capricorn: Munca din ultima perioadă începe să își arate roadele. Aveți satisfacții pe plan social și financiar. Vă puteți asigura succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea care vă caracterizează. 
Vărsător: Tocmai ați decis să vă asumați noi responsabilități. Conjunctura este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să vă afirmați. Cei din jur nu pot să nu vă remarce farmecul care vă învăluie.
Pești: Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de multă vreme. Puteți să rezolvați probleme familiale îndelung amânate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3713 secunde