HOROSCOP

277
Berbec: Dimineață este posibil să fiți apatic și să nu vă puteți concentra. Vă sfătuim să nu vă asumați nici un risc în afaceri. Dacă aveți ocazia să mergeți într-o vizită, nu stați pe gânduri! 


Taur: Starea de confuzie vă poate afecta relațiile pe plan social și situația financiară. Vă sfătuim să nu vă implicați în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteți da lovitură. După-amiază vă revine cheful de viață și reușiți să comunicați cu cei din jur.

Gemeni: Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâți nimic fără să vă consultați cu partenerul de viață. Nu stați prea bine cu banii, însă relațiile cu persoana iubită sunt bune. Aveți toate șansele să petreceți o seară romantică.

Rac: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Sunteți indispus și confuz. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și cu prietenii. Riscați fie să pierdeți bani, fie să vă certați cu un prieten bun.

Leu: Sunteți cu capul în nori. Vă recomandăm să amânați întâlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzați comu-nicarea cu cei din jur.

Fecioară: Vă treziți cu moralul la pământ și aveți dificultăți de concentrare. Este recomandabil să nu începeți activități pe care nu sunteți sigur că le puteți finaliza.

Balanță: În prima parte a zilei sunteți puțin aerian și comunicați mai greu. Intuiția nu vă ajută prea mult, așa că vă sfătuim să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei. Limitați-vă activități de rutină!

Scorpion: Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceți o declarație de dragoste Nu vă implicați în afaceri! Șansele de reușită sunt reduse.

Săgetător: Dimineață sunteți indispus și nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunțați la o excursie. Vă sfătuim să îi ascultați și pe ceilalți și căutați o soluție de compromis.

Capricorn: Dacă nu vă odihniți mai mult, s-ar putea să aveți probleme cu sănătatea. O discuție în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri.

Vărsător: Aveți tendința să vă supraestimați puterile. Nu fiți încăpățânat și nu forțați lucrurile! Dacă nu vă temperați orgoliul, riscați să vă certați cu prietenii și cu familia.

Pești: Dimineața primiți o sumă mare și vă faceți planuri îndrăznețe. Vă sfătuim să nu vă pripiți. Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață. Astăzi vă completați foarte bine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 Decembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4477 secunde