HOROSCOP

504
HOROSCOP - horoscop121345839680-1352321400.jpg
Berbec: Ai dubii cu pri-vire la informația pe care ți-o transmite astăzi un coleg. Dacă tot nu ai încredere deplină, mai bine mai ceri o confirmare și dintr-o altă sursă. 


Taur: Nu ești întotdeau-na lăudat, așa cum ți-ar plăcea, ci mai vin și unele predici de la oameni. Nu îți convine, ai și tu mândria ta, dar mai bine ai chib-zui un pic asupra vorbelor auzite.

Gemeni: Ești vesel, în-flăcărat de dorințe imense și de o stare de bine rară la tine. Ai un motiv de bucurie pe care simți nevoia să îl arăți tuturor printr-o manifestare mai energică și mai zgomotoasă.

Rac: Nu deții o anumită informație care reprezintă acea garanție pentru a fi mai sigur pe ceea ce te așteaptă și până nu apare, parcă ai merge pe gheață subțire, cu teama permanentă de a nu călca greșit.

Leu: Când ieși în evi-dență cu un atu numai al tău, se va găsi imediat cineva care să comenteze reușitele tale, dar nu te lăsa intimidat de aceștia. Tu îți cunoști cel mai bine puterile și valoarea.

Fecioară: Lucrurile ar fi trebuit să meargă strună astăzi, dar de unde nici nu te aștepți se ivește un obstacol. Ajungi mai greu la scopul promis, dar nu trebuie să te oprești, ci să insiști, pentru că nimic nu ți se oferă pe tavă.

Balanță: Nu trebuie să te supere finalul brusc de drum care apare azi în calea ta. După o vreme îți vei da seama că a fost exact ceea ce putea fi mai bun pentru tine în acel moment.

Scorpion: Muncești mult, motivat de o direcție nouă care se construiește cu pași repezi în față. Când vezi ce bine se leagă toate și ce iute evoluezi spre rezulta-tele propuse, cum să nu tragi tare?

Săgetător: Probabil mai ai nevoie de câteva infor-mații în plus înainte de a porni în-tr-o direcție deocamdată necunoscută, și imediat ce acestea vor sosi, te vei apuca serios de acțiune.

Capricorn: Ai de partea ta norocul astăzi în orice activitate care altădată înainta anevoios, deci merită tot efortul major care ți se cere. Con-centrează-te asupra scopului ales și pune-ți în joc toate resursele tale pozitive.

Vărsător: Ai ocazia să apelezi la vechi informații acumulate în ani de studiu, informații la care nu ai mai umblat de multă vreme. Trebuie să arăți lumii ce ai învățat înainte, în ce domeniu te-ai pregătit temeinic.

Pești: Fii just și imparțial în judecăți astfel încât să nu defavorizezi pe cineva cu vreun verdict incorect. Sunt păreri foarte împărțite cu privire la situația de față, de aceea e nevoie de o analiză atentă și obiectivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Discuția dinainte de culcare
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Proaspeți căsătoriți cu probleme
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Vițelul fără mamă
Pagina a fost generata in 1.0469 secunde