HOROSCOP

322
Berbec: Te alături unui grup de persoane unite de un interes comun. Fiecare își aduce contribuția cu ce știe mai bine, iar colaborarea merge ca pe roate.


Taur: Este o zi exact pe stilul tău: calmă, productivă, organizată, în care totul urmează un șablon foarte bine stabilit, deci nu ai motive de supărare sau de stres.

Gemeni: Parcă prinzi un val ascendent care te trimite foarte repede spre scopul tău cel mare, deci ai toate moti-vele să fii mândru de tine azi! Roa-dele visate apar ca din senin, mult mai repede decât te-ai așteptat.

Rac: Uneori ești nevoit să mai apelezi și la o minciu-nă ori pentru a ieși dintr-o situație dificilă, ori pentru că nu găsești altă soluție pe moment. Un om corect ca tine se va simți vinovat după aceea că a ascuns adevărul.

Leu: Faci echipă bună cu un colaborator mai dinamic din fire și, dacă vă uniți forțele într-un sens comun, rezultatele vor fi excelente. Tu ești cel care domolește pasiunea celuilalt, în timp ce el te face ceva mai implicat.

Fecioară: Unii se îndo-iesc de meritele tale, dar nu pleca urechea la bârfele lor, ci bucură-te din plin de reușitele tale. Ai muncit pentru a ajunge aici, ca atare toate acele invidii care se resimt în jurul tău nu sunt justificate.

Balanță: Atmosfera calmă și plăcută care se instalase în ultimele zile este dată peste cap de un eveniment care agită spiritele. Poate doreai o astfel de schimbare de ritm, să te scoată din rutină.

Scorpion: Nu te poți în-țelege cu un coleg care trece printr-o perioadă proastă și toanele lui strică și colaborarea voastră. Încearcă să-l susții, deși nu e corect ca necazurile sale să afecteze planurile voastre comune.

Săgetător: Cu ceva efort, tot ce-ți pui în cap va ieși de minune, dar nimic nu ți se pune pe tavă! E nevoie de mai multă voință din partea ta, de un dram de tupeu pentru a ieși în față.

Capricorn: Pentru bani, omul face orice și la fel faci și tu, pentru că ai planuri mari de atins cu eventualele câștiguri care se profilează la orizont. Ești implicat într-un proiect rentabil care ți-ar putea aduce o sumă frumușică de bani.

Vărsător: Călătoriile zilei vor fi pline de tesiuni și conflicte, ca atare înarmează-te cu multă toleranță încă de la plecare. Nu ești de acord cu ceea ce se petrece pe parcurs sau ce găsești la stația terminus te umple de nervi.

Pești: Te copleșește o oarecare teamă de a-ți exprima deschis emoțiile și sentimentele, ca nu cumva să fie considerate slăbiciuni. Preferi să taci și să păstrezi doar pentru tine ceea ce gândești.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 07 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Cum se dă o veste proastă
Miercuri, 07 Noiembrie 2012
Stire din Fun : De ce e bine să nu te pui cu blondele
Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.4259 secunde