HOROSCOP

663
HOROSCOP - horoscop1349727006-1351893608.jpg
Berbec: Sunteți atât de eficient, încât unii colegi spun că sunteți favorizat de șefi, că aceștia vă trasează doar sarcini ușoare și că, din acest motiv, găsiți rapid soluții. Dvs. ignorați aceste acuzații nedrepte și bine faceți.


Taur: Nu vă faceți planuri prea îndrăznețe pe baza unei promisiuni ce privește o finanțare! Banii vor veni, în curând, dar s-ar putea să nu fie chiar atât de mulți cum v-ați așteptat.

Gemeni: Sunteți un profesor minunat, chiar dacă nu lucrați în învățământ. Colegii noi învață de la dvs. și vă cer ajutorul atunci când au nevoie, dar astăzi exagerați și munciți, efectiv, în locul lor.

Rac: Dacă între dvs. și o rudă există tensiuni sau dispute, astăzi puteți să faceți pace, chiar dacă nu sunteți prea încântat de termenii înțelegerii la care ajungeți. Oricum, puteți relua oricând discuțiile. Dar nu și disputele!

Leu: Informații de tot felul, știri cu tentă de bârfă, zvonuri și presupuneri vă asaltează astăzi și vă tulbură ziua care, în lipsa lor, ar fi fost una calmă și liniștită. Noroc că vine weekend-ul și veți uita de toate.

Fecioară: Chiar dacă nu sunteți prea sigur pe dvs, nu refuzați nicio ofertă, convins fiind că orice om poate învăța din mers. În principiu aveți dreptate, dar n-ar fi rău dacă v-ați evalua cu realism resursele.

Balanță: Nu vă încărcați agenda zilei cu prea multe întâlniri și obiective de atins, pentru că nu veți avea destul timp pentru toate și va trebui să veniți și mâine la serviciu.

Scorpion: Astăzi e o zi în care părerea celorlalți nu ar trebui să conteze prea mult. Fiți exact așa cum sunteți, spuneți exact ceea ce gândiți și cereți răspicat ce vreți. Și nu renunțați la planurile dvs.!

Săgetător: Oscilați între optimismul pe care vi-l insuflă o propunere pe care o primiți și teama că ați greși dacă ați renunța la actualul job în favoarea noii colaborări. Nu luați azi nici o decizie, ci amânați pe săptămâna viitoare!

Capricorn: S-ar putea ca influența pe care un prieten o are asupra partenerului să vă dea senzația că opiniile dvs. nu prea contează. Aveți tot weekend-ul la dispoziție pentru a discuta cu persoana iubită și pentru a găsi o soluție.

Vărsător: În loc să vă plângeți de faptul că vi se încredințează din ce în ce mai multe responsabilități, mai bine v-ați bucura că sunteți apreciat, că șefii au încredere în dvs. și că, vrând-nevrând, trebuie să învățați o mulțime de lucruri noi.

Pești: Apreciați schimbările pozitive din viața dvs., chiar dacă ele se petrec mai mult la nivelul atitudinii și al modului în care relaționați cu ceilalți și mai puțin în planul concret al situației financiare sau profesionale!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Proaspeți căsătoriți cu probleme
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Vițelul fără mamă
Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5589 secunde