HOROSCOP

504

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să fiți mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveți cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certați, pentru că nu aveți nimic de câștigat.


Taur: Dimineață sunteți puțin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relațiile sociale, cât și cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeți afaceri noi.

Gemeni: S-ar putea să aveți o zi tensionată din cauza divergențelor cu partenerul de viață. Vă recomandăm să amânați deciziile importante, pentru că este posibil să fiți confuz și să nu vă puteți concentra.

Rac: Sunteți nemulțumit și aveți tendința de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperați, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiați nici un fel de contract sau de tranzacție!

Leu: S-ar putea să fiți mult mai sensibil și să nu vă simțiți în formă. Vă sfătuim să evitați deciziile importante, să nu semnați documente oficiale și să nu faceți planuri de viitor.

Fecioară: Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulțumirea partenerului de viață. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Balanță: Nu vă simțiți în deplinătatea forțelor fizice și intelectuale, de unde și starea de nervozitate în care va aflați. Vă sfătuim să nu vă asumați nici un risc, pentru că aveți șanse minime să reușiți.

Scorpion: Nu este o zi bună pentru călătorii și nici pentru afaceri. Starea de confuzie și simțul practic scăzut vă pot conduce la eșecuri. Relațiile sentimentale sunt bune, totuși acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Săgetător: Dimineață sunteți plin de energie și idei. Puteți avea succes pe plan social. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente!

Capricorn: Dimineață este posibil să fiți irascibil și indispus. Vă recomandăm să nu vă ocupați de probleme care necesită răbdare și tact. Cu toată dorința de a fi convingător, este posibil să întâmpinați neîncrederea colegilor.

Vărsător: Aveți tendința să vă lăsați dominat de sentimente și să deveniți melancolic. Prin urmare, nici nu sunteți prea comunicativ. Este posibil să fiți nervos pentru că vă simțiți neglijat.

Pești: Sunteți stresat de ritmul intens de muncă, deveniți irascibil și aveți tendința să vă certați chiar și cu cei dragi. Nu este exclus să fiți și inhibat, pentru că parcurgeți o perioadă în care relațiile sentimentale nu sunt tocmai bune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Performanțele sexuale ale tatălui surogat
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Pagina a fost generata in 0.4057 secunde