HOROSCOP

574
HOROSCOP - zodiac1-1326985764.jpg
Berbec: Grație intuiției, găsiți o soluție originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui să faceți ore suplimentare. Vă sfătuim să nu ezitați, pentru că munca o să vă fie apreciată.

Taur: Este posibil să aveți probleme cu banii, dar vă sfătuim să nu disperați, pentru ca după-amiază vi se oferă o șansă neașteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Gemeni: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă studiului. De asemenea, puteți să vă valorificați cunoștințele teoretice acumulate până acum.

Rac: Aveți șanse să rezolvați cu bine o problemă sentimentală. Dimineață, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere pe care a început-o de curând. Vă sfătuim să acceptați.

Leu: Dimineață s-ar putea să fiți nemulțumit pentru că vi s-a anulat o delegație. Vă sfătuim să nu vă enervați. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi.

Fecioară: Pe plan profesional, schimbări în bine: fie găsiți un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteți avansat. Partenerul de viață nu este încântat, pentru că va trebui să munciți mai mult.

Balanță: Dimineață vă îmbunătățiți simțitor situația financiară. S-ar putea să primiți o moștenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând. Puteți să faceți investiții și să vă conturați planuri de viitor.

Scorpion: Vă simțiți în formă și sunteți hotărât să profitați de situație. Puteți avea succes în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. Reușitele de la serviciu vă entuziasmează, iar cu sănătatea nu aveți niciun fel de probleme.

Săgetător: Pe plan social și profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteți apreciat pentru stilul de lucru. Spre seară, este posibil să mergeți la o petrecere cu prietenii.

Capricorn: S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsați demoralizat! Ca să evitați un scandal, vă recomandăm să fiți mai atent la ce spuneți.

Vărsător: Sunteți apreciat în societate, dar și în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, vă sfătuim să vă folosiți farmecul personal.

Pești: Intenționați să porniți o afacere, dar aveți de făcut mai multe drumuri, pentru acte. După-amiază vă pregătiți să plecați într-o călătorie împreună cu un tânăr din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Recunoștință deosebită
Vineri, 20 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Lapte de cocos
Vineri, 20 Ianuarie 2012
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 20 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Cizme originale
Joi, 19 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Recomandări pentru interviu
Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 3.8872 secunde