Familia regală britanică, parodiată într-un serial de animație

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Platforma de streaming video HBO Max a anunțat marți că a comandat o serie animată care parodiază familia regală britanică, avându-l drept personaj principal pe prințul George, informează AFP, conform Agerpres. Intitulată "The Prince" ("Prințul"), seria va fi inspirată dintr-un cont comic de pe Instagram care-și imaginează reacțiile tânărului George (fiul prințului William și al lui Kate Middleton, în vârstă de 6 ani) la evenimentele actuale, în special cele care afectează familia regală.

Animația va prezenta o casă de Windsor văzută prin "ochii tânărului prinț George", avându-i drept protagoniști principali pe rudele sale apropiate, inclusiv pe unchiul său Harry și pe mătușa sa Meghan, care și-au anunțat recent retragerea din familia regală britanică și s-au mutat în vestul Canadei, pe insula Vancouver (Columbia Britanică).

"Prințul" va fi scris și produs de Gary Janetti, care are deja la activ sitcom-urile "Family Guy" și "Will & Grace". Autorul urmărește îndeaproape acțiunile și gesturile familiei regale pe contul său de Instagram, urmărit de 880.000 de followeri.

Această serie - descrisă drept "o lectură satirică și abrazivă a vieții prințului George" - îl va urmări pe acesta "din cele 775 de camere ale Palatului Buckingham" până la "școala primară alături de oamenii de rând".


Articole pe aceeasi tema