Dilema unui bărbat, după căsătorie

Vineri, 07 August 2020
228

Articole recomandate

Domnule Director,

Subsemnatul Vasilică, muncitor în cadrul atelierului X, vă aduc la cunoștință, cu respect, următoarele:

În urmă cu mulți ani, m-am căsătorit din dragoste cu o văduvă care avea o fată de 18 ani. Tatăl meu, după căsătorie, m-a vizitat de mai multe ori, ca până la urmă să se îndrăgostească de fiica vitregă, cu care în cele din urmă să se căsătorească, fără a-mi cere consimțământul. Deci fiica mea vitregă mi-a devenit mamă vitregă, iar tatăl meu - ginerele meu. Soția tatălui meu, adică fiica mea vitregă, care în același timp este mama mea vitregă, a născut un băiat, care este nepotul meu, fiindcă eu sunt soțul mamei fiicei mele vitrege, dar acest băiat este și fratele meu. În același timp, soția mea a devenit bunică, deoarece este mama soției tatălui meu, iar eu sunt nepotul soției mele. Nu mult mai târziu, soția mea a născut un băiat care a devenit cumnat cu tatăl meu, fiind frate vitreg cu soția tatălui meu și în această calitate este și unchiul meu.

Copilul meu este fratele mamei mele vitrege, iar prin mama mea vitregă, soția mea a devenit bunică și eu am devenit bunicul meu propriu. Având în vedere cele de mai sus, întreb:

Copilul meu, care în același timp este unchiul meu, cumnat cu tata și frate cu mama mea vitregă, are drept la alocație de stat pentru copii?


Articole din aceeaşi secţiune

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Mai ții minte, măi femeie, când…?
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Misiune imposibilă, la poliție
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Studentele, ambițioase de fel
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Propuneri prin pădure
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Să descifrăm limbajul femeilor
Vineri, 07 August 2020
Stire din Fun : Am auzit că divorțezi!
Pagina a fost generata in 0.4103 secunde