Cum să îți păstrezi căsnicia?

Miercuri, 26 Iunie 2019
384

Articole recomandate

Un bărbat și o femeie erau căsătoriți de peste 60 de ani.
Ei împărtășeau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul față de celălalt, cu excepția unei cutii de pantofi pe care femeia o ținea pe dulapul ei de haine, și despre care l-a atenționat pe soțul ei să nu o deschidă sau să întrebe de ea vreodată. În toți acei ani, el nici nu s-a gândit la cutie, dar într-o zi, bătrânica se îmbolnăvi foarte tare și doctorii ziceau că nu prea mai are șanse să se însănătoșească. Încercând să pună toate lucrurile în ordine, bătrânelul a luat cutia de pantofi de pe dulap și a pus-o lângă patul soției sale. Era și ea de acord că era timpul să afle și soțul ei ce era în acea cutie. Când a deschis-o, în cutie erau două păpuși croșetate și o grămadă de bani în total vreo 25.000 de dolari. El a întrebat-o despre conținutul acestei cutii.


-Când ne-am căsătorit , spunea ea, bunica mea mi-a spus că secretul unei căsătorii este să nu te cerți niciodată. Spunea că întotdeauna când mă supăram pe tine, să tac din gură și să croșetez o păpușică.


Bătrânelul era atât de impresionat, încât abia își putea stăpâni lacrimile. Doar două păpuși erau în cutie! Ea fusese supărată numai de două ori în toți acești ani în care au trăit împreună. Nu mai putea de fericit!
-Iubito, spuse el, înțeleg existența păpușilor, dar toți acești bani?


-Oh, zise ea, aceștia sunt banii pe care i-am obținut din vânzarea Păpușilor.

Articole din aceeaşi secţiune

Miercuri, 26 Iunie 2019
Stire din Fun : Sănătatea mai presus de toate
Miercuri, 26 Iunie 2019
Stire din Fun : Pilule marinărești
Marţi, 25 Iunie 2019
Stire din Fun : Caritatea în viziunea avocatului
Marţi, 25 Iunie 2019
Stire din Fun : Când femeia își ia zi liberă…
Pagina a fost generata in 1.0481 secunde