Clubul Umoriștilor Constănțeni vă invită la lansarea veselă a unei cărți anti-stres

479
1
Clubul Umoriștilor Constănțeni vă invită la lansarea veselă a unei cărți anti-stres - coperta1-1365750557.jpg
Clubul Umoriștilor Constănțeni lansează volumul colectiv "Prăvălia cu umor - Caietele Clubului Umoriștilor Constănțeni", volumul II, editura "Dobrogea". Cartea cuprinde epigrame, fabule, poezii vesele, proză scurtă și caricaturi - lucrări ale 19 epigramiști, fabuliști, foiletoniști - autori consacrați în competițiile și festivalurile naționale de umor, de unde s-au întors cu numeroase trofee. Printre ei - Ananie Gagniuc, Dan Norea, Petru Brumă, Loredana Dalian, Ionuț-Daniel Țucă, Ion Ruse. Maestrul Leonte Năstase, unul dintre cei mai mari caricaturiști ai României, este prezent în volum cu un mare număr de lucrări. 

Noul volum este răspunsul Clubului Umoriștilor Constănțeni la criza economică și existențială prin care trec românii și un îndemn de a trata dificultățile vieții de zi cu zi cu seninătate și umor. Iubitorii umorului sunt invitați să uite pentru o oră - două de problemele importante, grave și urgente și să fie alături de autori la lansarea veselă a unei cărți anti-stres. 

Clubul Umoriștilor Constănțeni, CUC, așa cum e numit cu drag de membrii clubului, dar și de simpatizanții care împânzesc nu numai țara, dar și alte colțuri ale lumii, a fost înființat la îndemnul lui George Corbu, președintele Uniunii Epigramiștilor din România, la 13 decembrie 2008, de către 13 membri fondatori. După cum se vede, 13 este pentru club un număr norocos. Ședința de înființare a avut loc, ca și celelalte întâlniri de atunci și până azi, în incinta Cercului Militar din Constanța.

Clubul Umoriștilor Constănțeni și-a asumat misiunea de a face din scânteia umorului, care abia de mai pâlpâia în străvechea cetate a Tomisului, o mare vâlvătaie. Și a reușit. De la 13 membri în 2008, a ajuns la 34 membri, în prezent. Dacă lucrurile merg în același ritm, va fi mare pârjol de satiră și umor în județ. 

Lansarea volumului are loc sâmbătă, 13 aprilie 2013, ora 11, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, în sala mică. 

Comentează știrea

anunturipenet.gsp.ro
12 aprilie 2013
anunturi

Aveti un anunt sau cautati anunturi si vreti rezultate rapide? Aici aveti posibilitatea sa va faceti cunoscut anuntul adaugandu-l pe site, unde gasiti domenii variate, precum: auto, casa, locuri de munca, imobiliare, matrimoniale, bijuterii, electrocasnice, transporturi, turism, utilaje etc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2393 secunde