Autostopistul și mașina bântuită

1216
Autostopistul  și mașina bântuită - autostop-1325857429.jpg
Un tip făcea autostopul pe o stradă, într-o noapte neagră și în mijlocul unei furtuni puternice. Trecea timpul și nicio mașină pe drum, și furtuna făcea să nu vadă doi pași în fața lui. La un moment dat apare o mașină și se oprește în dreptul lui. Tipu, fără să analizeze mult situația, se urcă în mașină.

Numai bine că după ce închide ușa și se uită spre cel de la volan, nu vede pe nimeni. Mașina se pornește ușor, tipul deja îngrozit stătea lipit de scaun. Apare o curbă. Tipul începe să se roage în gând să scape cu viață, exact când intră mașina în curbă, apare o mână prin geam și rotește volanul.

Tipul, deja paralizat de groază, vede cum de fiecare dată când apare o curbă, mâna apare prin geam și rotește volanul. La un moment dat, își face tipul curaj și o tulește din mașină, alergând către cel mai apropriat oraș.

Ajunge într-un bar, și ud și înspăimântat cere două pahare de tequila și începe să povestească experiența teribilă prin care a trecut. Toți rămân pe gânduri când își dau seama că tipul plânge și nu era beat.

După o juma de oră, alți doi tipi intră în bar, și unul îi zice celuilalt:

- Hei, Pepe, uite-l pe tâmpitul care s-a urcat în mașină când noi o împingeam!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Jogging în pielea goală
Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Relații experimentale
Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Fun : Marketing modern
Pagina a fost generata in 0.3357 secunde