Au început filmările la noul BATMAN! Vezi distribuția!

257
Au început filmările la noul BATMAN! Vezi distribuția! - ddd-1580196663.jpg

Articole recomandate

Filmările la "The Batman", noul lungmetraj cu supereroi care îl are ca protagonist pe Robert Pattinson, au început luni, cu cineastul Matt Reeves la cârma proiectului, relatează EFE, potrivit Agerpres. "Ziua unu, 'The Batman''', a scris regizorul pe Twitter având drept fundal clacheta de filmare. Reeves l-a menționat în mesaj și pe australianul Greig Fraser, recompensat cu un Oscar pentru colaborarea sa la filmul "Lion" (2016), drept regizor de imagine al viitoarei producții.

Pattinson îl va interpreta pe Batman în noul film, preluând astfel ștafeta de la alți actori care au jucat rolul celebrului om-liliac, precum Christian Bale, Ben Affleck, Michael Keaton, George Clooney sau Val Kilmer. Distribuția viitorului "The Batman" include și un rol important pentru Zoe Kravitz, care o va interpreta pe Catwoman și care le va urma astfel unor vedete ca Michelle Pfeiffer ("Batman Returns", 1992), Halle Berry ("Catwoman", 2004) sau Anne Hathaway ("The Dark Knight Rises").

Alături de Pattinson și de Kravitz în "The Batman" îi vom regăsi pe actorii Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro și Jeffrey Wright.

Proiectul la cârma căruia se află Matt Reeves, a cărui filmografie include titluri precum "Cloverfield" (2008), "Dawn of the Planet of the Apes" (2014) și "War for the Planet of the Apes" (2017), a avut o perioadă lungă de gestație. Inițial, "The Batman" trebuia să-l aibă ca protagonist pe Ben Affleck, care l-a interpretat pe justițiarul din Gotham în "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad" (ambele din 2016), și "Justice League" (2017). Affleck urma și să realizeze filmul, însă în 2017 a renunțat atât la regie cât și la Batman, personaj de care s-a despărțit definitiv în ianuarie anul trecut.

Se prevede ca "The Batman" să ajungă în cinematografe în iunie 2021.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6447 secunde