Ai și tu așa prieteni?

484
Ai și tu așa prieteni? - aisituasaprieteni-1512387476.jpg

Articole recomandate

1. Un tip a cumpărat un frigider nou. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în fața casei cu un carton pe care scria: "E gratis, dacă îl vrei, ia-l". Patru zile a stat frigiderul acolo și nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. Tipul a realizat că oamenii erau neîncrezători, așa că a decis să schimbe anunțul... Frigider de vânzare: 100 lei.

A doua zi cineva l-a furat!

2. Într-o zi mergeam pe plajă cu niște prieteni, când cineva a țipat: "Uite o pasăre moartă!"... Cineva s-a uitat în sus, spre cer, și a exclamat: "Unde, unde?!!"

3. În timp ce vizionam o casă, am întrebat agentul imobiliar în ce direcție este nordul, explicând că nu vreau ca soarele să mă trezească în fiecare dimineață. Agentul a replicat "Soarele răsare de la nord?". Când i-am explicat că soarele răsare de la est de ceva timp, acesta a dat din cap și a spus: "Oh, nu prea țin pasul cu lucrurile astea".

4. Luam prânzul într-o cafenea, când, fără să vreau, am auzit-o pe angajată că vorbea despre o arsură pe care o căpătase la sfârșitul săptămânii când mergea spre plajă cu mașina. A condus mașina decapotabilă, dar nu credea că se va arde, pentru că era în mers.

5. Sora mea are un fel de cuțit în mașină, special pentru a tăia centura de siguranță în caz că rămâne blocată din cauza unui accident. Îl ține în portbagaj.

6. Mergeam pe stradă cu un tip, când am văzut o fată cu un cercel în nas, de care era atașat un lănțișor până la cercelul din ureche. Tipul a zis: "Nu se va rupe lanțul dacă va întoarce capul?". A trebuit să-i explic că nasul și urechea unei persoane rămân la aceeași distanță indiferent în ce direcție va întoarce capul.

7. Nu mi-am găsit bagajele în zona pentru bagaje din aeroport. Așa că am mers la biroul bagaje pierdute și i-am spus lucrătoarei că bagajele mele nu apăruseră. Ea a zâmbit calm și mi-a spus să nu îmi fac griji deoarece ea este pregătită și special instruită pentru a rezolva astfel de situații și că sunt pe mâini bune cu ea. Apoi m-a întrebat: "Ca să începem cu începutul, avionul dumneavoastră a ajuns?".

Da, ei trăiesc printre noi!!!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Așa-i la bătrânețe!
Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Prezervative aveți?
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Panică în avionul  cu nebuni
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Ciobanul și laserul  de veghe
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Te vede Iisus!
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Sexul pe vremea lui Tarzan
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Mai ceva  ca Pamela!
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Atenție, blondă în parcare!
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Femeile  sunt de pe altă planetă
Pagina a fost generata in 0.4244 secunde