Accidente rutiere de tot râsul. Declarații antologice date la Poliție

684
Accidente rutiere de tot râsul. Declarații antologice date la Poliție - accidentrutiere-1420978463.jpg

Articole recomandate

Un avion mi-a tăiat calea. "În timp ce mă deplasam cu autoturismul proprietate personală pe DN1 în direcția Otopeni, un avion mi-a tăiat calea, prin aer. Nu cred că circula regulamentar întrucât era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a țipat, și normal, pentru că era disperat, el are doar 9 ani, și eu am accelerat ca să evit avionul și am intrat în mașina din fața mea care era condusă de o femeie. Să știți, domnule agent, că femeia m-a și înjurat."

Mașina a plecat singură. "Șoferul dubei s-a uitat exact în ochii mei și eu am accelerat, pentru că am considerat că ne-am înțeles din priviri", a susținut un conducător auto care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. "Sigur că n-am mai semnalizat, dar pe urmă șoferul respectiv n-a mai vrut să recunoască că s-a uitat la mine... Dar eu pot să vă spun că are ochii albaștri..." Sau...

"Eu stăteam liniștit pe loc, la semafor. Deodată, mașina a plecat singură și l-a atins în bară pe conducătorul auto din fața mea. Atunci el s-a enervat și a dat tare cu spatele și mi-a spart farurile și mi-a îndoit bara... Eu n-am avut nicio vină".

Se prefăcea că traversează. "Am văzut cum autoturismul din fața mea a lovit pietonul, dar pietonul s-a ridicat și atunci l-am lovit și eu", mărturisea un conducător auto. "Nu credeam că se mai ridică", și-a susținut omul nevinovăția.

De altfel, și într-un accident în care au fost implicate mai multe mașini, se pare că tot un pieton a fost de vină. "O femeie se prefăcea că traversează. Pe șoferul din fața mea l-a păcălit și a frânat. Am oprit și eu, dar șoferul din spatele meu, care și el își dăduse seama că femeia se preface, a intrat în mine și m-a împins în mașina din față. Pe urmă a fost cum am spus eu. Femeia nici n-a mai traversat..." 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Succes garantat la femei
Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Maria are o obsesie
Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Blonda sexy, la interviul de angajare
Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cum se contrazic  două blonde
Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cum arată marele regret al unui om însurat
Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.3451 secunde