Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, marcată la Constanța

196
Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, marcată la Constanța - ziuaveteranilor-1510324051.jpg

Articole de la același autor

Batalionul 341 Infanterie "Constanța", unitate care a desfășurat numeroase misiuni în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Kosovo, va desfășura în garnizoana Topraisar, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori.

Ceremonia are loc, sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 9.00, la Monumentul eroului sublocotenent (pm) Ionel Gheorghiță Drăgușanu din unitatea militară. La această activitate au fost invitați reprezentanți ai autorităților publice locale, veterani participanți în teatrele de operații și familia sublocotenentului (pm) Ionel Gheorghiță Drăgușanu.

Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații este instituită prin Legea nr. 150/2014, privind modificarea și completarea OUG nr.82/2006 pentru recunoașterea meritelor personalului armatei participant la acțiuni militare și acordarea unor drepturi acestuia și urmașilor decedați.

Cu acest prilej, personalul Ministerului Apărării Naționale desfășoară atât în garnizoana București, cât și în celelalte garnizoane din țară în care există unități care au executat misiuni în teatrele de operații, ceremonii militare de depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.912 secunde