Ziua și razia în municipiul Constanța! Amenzi pentru administratorii unei săli de jocuri și a unui teren de fotbal

264
Ziua și razia în municipiul Constanța! Amenzi pentru administratorii unei săli de jocuri și a unui teren de fotbal - xactiunipolitisti1-1642257115.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, vineri, 14 ianuarie, acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19. La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța și localitățile limitrofe au participat peste 60 de polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale, precum și jandarmi ai Grupării Mobile „Tomis” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate peste 80 de autovehicule, totodată fiind verificate 20 de localuri. În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei.

Polițiști din cadrul Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe strada Soveja (sală de jocuri), nu se respectă programul de funcționare, potrivit legislației în vigoare.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un operator economic de pe strada Dezrobirii (teren de fotbal), desfășoară activități sportive în spațiu închis, fiind încălcate reglementările legale. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5774 secunde