X
X
Mai multe ştiri online:

Ziua Poliției Române, sărbătorită prin muncă

Ştire online publicată Miercuri, 25 Martie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Ziua de 25 martie este celebrată, de aproape două decenii, drept Ziua Poliției Române. Data a fost aleasă în 2002, în legătură cu simbolul creștin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol care a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.

An de an, polițiștii constănțeni au celebrat această zi, asemenea colegilor din țară, prin evenimente la care îi invitau pe constănțeni și mai ales pe copii: expoziții cu armament și cu dotările criminaliștilor și mascaților, zile ale porților deschise în instituțiile de poliție de la malul mării, exerciții demonstrative etc.

Anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus și a măsurilor de restricții, polițiștii constănțeni vor sărbători prin muncă.

"Toate activitățile sunt suspendate. Este Ziua Poliției Române, dar o vom sărbători prin muncă. Profit de ocazie pentru a le ura polițiștilor sănătate multă și să trecem cu bine peste acest moment greu", a transmis comisarul șef Constantin Dancu, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3979 secunde