Zeul Neptun a botezat cadeții aflați la bordul bricului Mircea

291
1

Articole de la același autor

78 de cadeți de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu", cărora li s-au alăturat 10 cadeți din Bulgaria, China, Letonia, Polonia și Ucraina, participă, în perioada 12 septembrie – 3 octombrie, la marșul anual de instrucție al Navei Școală "Mircea". 


"Chiar dacă sunt români, bulgari, chinezi, letoni, polonezi sau ucraineni, Zeul Neptun i-a botezat pe toți cei aproximativ 90 de cadeți de la bordul bricului MIRCEA. Așa e tradiția! Apoi, au făcut ordine pe punte", se arată într-o postare a Forțelor Navale Române. Pe timpul celor 22 de zile de marș, nava va naviga aproximativ 1550 de mile marine în Marea Neagră, Marea Marmara și Marea Egee, pe parcursul cărora studenții și elevii își vor dezvolta noi deprinderi marinărești și profesionale.

Nava școală va face escale în porturile Rhodos, Heraklion și Pireu, pe parcursul cărora sunt planificate a se desfășura diverse activități împreună cu partenerii greci. De-a lungul celor 77 de ani în serviciul Marinei Militare, Bricul "Mircea" a acostat în peste 80 de porturi din 40 de țări, pe patru continente.



Comentează știrea

Mihalcioiu
29 septembrie 2016
Poponari...

Dupa care urmeaza si niste "jocuri"...sexuale...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4219 secunde