Zeci de şoferi amendaţi şi maşini ridicate, la Constanţa

204
Zeci de şoferi amendaţi şi maşini ridicate, la Constanţa - zecidesoferi-1623351383.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, săptămâna aceasta, o amplă acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

Într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat cinci autovehicule și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.340 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 157 de puncte de penalizare.

„Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Orice problemă întâlnită poate fi semnalată la numărul de telefon 0241/484.205, de la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6599 secunde