Zeci de sancţiuni aplicate de poliţiştii locali din Constanţa, într-o singură zi

282
Zeci de sancţiuni aplicate de poliţiştii locali din Constanţa, într-o singură zi - zecidesanctiuni-1614610512.jpg

Articole de la același autor



În cursul zilei de 26 februarie, polițiștii locali au intervenit pe raza Serviciului Ordine Publică Sud pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, eradicarea comerțului stradal neautorizat și verificarea respectării măsurilor de protecție și a prevederilor legale privind curățenia și circulația pe drumurile publice.
În urma controalelor, au fost verificate 9 societăți comerciale, au fost legitimate 216 persoane, fiind aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24.090 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.
Totodată, au fost verificate și zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.
„Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni de prevenire și combatere a ilegalităților, care au drept scop reducerea numărului de fapte antisociale. Problemele întâlnite pot fi semnalate la Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numărul de telefon 0241/484.205”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6928 secunde