Zeci de posturi scoase la concurs. Se caută gardieni pentru Penitenciarul Poarta Albă!

723
Zeci de posturi scoase la concurs. Se caută gardieni pentru Penitenciarul Poarta Albă! - penitenciarangajari-1600885173.jpg

Articole de la același autor

În perioada următoare, în penitenciarele din țara noastră vor fi făcute angajări masive. Nu mai puțin de 700 de posturi au fost scoase la concurs în unitățile de detenție. Cei interesați urmează să depună dosarele până la jumătatea lunii octombrie, concursurile urmând să fie organizate în luna noiembrie.

La Penitenciarul Poarta Albă au fost scoase la concurs 30 de posturi de polițiști de penitenciare. Posturile sunt pentru agenți, bărbați, în sectorul operativ, iar angajările se fac din sursă externă.

Constănțenii interesați trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă cetățenia română și domiciliul în România, să aibă 18 ani împliniți, capacitate deplină de exercițiu și să fie apți din punct de vedere medical și psihologic, să nu aibă antecedente penale, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată, să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de polițist de penitenciare. Dosarele trebuie să conțină copia după actul de identitate, CV – model european, copia livret militar, dacă este cazul, copie diploma de Bacalaureat și a foii matricole, copie adeverință care să ateste locurile de muncă anterioare, vechimea în muncă, funcțiile ocupate, cazier judiciar, declarație pe propria răspundere din care rezultă îndeplinirea tuturor condițiilor, acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Dosarele vor fi depuse la sediul Penitenciarului Poarta Albă până pe 12 octombrie, ora 16.00.

Ulterior, urmează examinarea psihologică și concursul. Proba scrisă a concursului se va desfășura în noiembrie, cel mai probabil, la sediul Penitenciarului Poarta Albă, și va consta în rezolvarea unor teste grilă.

La concurs nu pot participa persoanele care au deja calitatea de polițiști de penitenciare.

Totodată, având în vedere contextul epidemiologic, candidații trebuie să aibă asupra lor mască, mănuși și o sticluță de dezinfectant. „De asemenea, în eventualitatea în care, cu ocazia triajului epidemiologic efectuat la accesul în locurile de desfășurare a oricăreia dintre etapele de concurs, candidatul prezintă simptomatologie specifică îmbolnăvirii cu SARS-COV-2 (tuse, temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius, care se menține după două termometrizări succesive la interval de 15 minute, dificultăți în respirație, disfagie, tulburări de gust și miros, tulburări digestive), nu îi va fi permis accesul în vederea susținerii probei. Concursul nu se amână, nu se reprogramează în astfel de cazuri”, au arătat reprezentanții penitenciarului.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Penitenciarul Poarta Albă, număr telefon 0241/853703, interior 2105 sau prin email, la adresa [email protected], precum și pe paginile web ale penitenciarului sau Administrației Naționale a Penitenciarelor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.549 secunde