Zeci de polițiști români, în misiune la Paris

461
Zeci de polițiști români, în misiune la Paris - politia-1544629912.jpg

Articole recomandate

Douăzeci de polițiști români vor participa, de miercuri până pe 31 ianuarie 2019, la cea de-a 15-a misiune de patrulare la Paris, ocazie cu care aceștia vor acorda sprijin polițiștilor francezi și vor participa alături de ei la activități de patrulare și misiuni de siguranță publică.


"Scopul misiunii este acela de a acorda sprijin și asistență directă autorităților de resort franceze în asigurarea securității zonelor cu afluență turistică sezonieră unde se pot săvârși fapte de natură infracțională/antisocială", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.


Polițiștii români vor participa alături de polițiștii francezi la activități de patrulare și misiuni de siguranță publică, în uniformă, în diferite zone ale capitalei Franței, pentru prevenirea infracționalității stradale și a faptelor antisociale.


De asemenea, vor sprijini verificările efectuate de serviciile de poliție franceze în stabilirea identității persoanelor implicate în comiterea de fapte de natură infracțională, depistate cu ocazia desfășurării activităților de patrulare.
În misiunea din Franța s-au deplasat polițiști din cadrul IGPR, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, inspectoratelor de poliție județene Arad, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Harghita, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Tulcea și Vâlcea, instruiți și pregătiți pentru a-și îndeplini cu succes misiunile încredințate, precizează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.843 secunde