Zeci de pachete cu cocaină, "culese" de pe plaje

288
Zeci de pachete cu cocaină,

Articole recomandate

Zeci de pachete cu cocaină au fost depistate în ultimele două zile pe plajele de pe întreg litoralul. Sute de polițiști participă, în continuare, la cea mai mare operațiune de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în perioada 5 - 8 aprilie, pe litoralul din județul Constanța, a fost depistată și ridicată cantitatea de 152 de kilograme de droguri.


Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT. Oamenii legii presupun că pachetele cu droguri provin din transportul eșuat la finalul lunii martie pe plaja dintre Sulina și Sfântu Gheorghe. Atunci, o barcă s-a răsturnat și la mal au ajuns sute de pachete conținând peste 800 de kilograme de cocaină cu grad ridicat de puritate.


Poliția avertizează pe cei care observă astfel de pachete sigilate pe malul mării sau în apă să anunțe imediat autoritățile. "Reamintim cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschisă pachetele pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!", se arată în comunicatul IPJ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.7764 secunde