Zeci de microbuze școlare din Constanța, verificate de Poliție

198
Zeci de microbuze școlare din Constanța, verificate de Poliție - microbuzescolaresursarealitatea-1600795702.jpg

Articole de la același autor

A început un nou an școlar, chiar dacă sub restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. În consecință, polițiștii și-au îndreptat atenția și spre vehiculele prin care se asigură transportul elevilor, pentru a se asigura că șoferii respectă regulile rutiere în vigoare (poartă centuri de siguranță, nu vorbesc la telefoanele mobile cât se află la volan), iar autovehiculele sunt conforme standardelor. Totodată, polițiștii au verificat deținerea și valabilitatea certificatelor de transport în cont propriu, inspecțiilor tehnice periodice ale vehiculelor, asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto, precum și permiselor de conducere și certificatelor profesionale pentru fiecare conducător al acestui tip de autovehicul.


Astfel, în perioada 14 – 18 septembrie, la nivelul țării au fost verificate 2.728 de microbuze școlare, fiind aplicate aproximativ 110 de sancțiuni contravenționale.

La nivelul județului Constanța au fost verificate 41 de autovehicule destinate transportului școlar, nefiind aplicată nicio sancțiune. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Septembrie 2020
Stire din Eveniment : Tinere dispărute, căutate de Poliție
Pagina a fost generata in 1.391 secunde