Zeci de kilograme de pește fără documente legale,confiscate de polițiștii de frontieră

164
Zeci de kilograme de pește fără documente legale,confiscate de polițiștii de frontieră - 11121-1576054137.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au depistat, în zona de competență, doi cetățeni români care transportau, într-un autoturism, aproximativ 90 kilograme de pește, fără documente legale.


În data de 10.12.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Chilia, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau cetățenii români T.L. și P.L., în vârstă de 33, respectiv 40 de ani, domiciliați pe raza județului Tulcea.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 89 kilograme de pește, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente de transport.
Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit
Pagina a fost generata in 0.8264 secunde