Week-end plin pentru polițiștii de la Rutieră

137

Articole de la același autor

În acest week-end, mai mulți șoferi au fost prinși pe picior greșit de către polițiști pe drumurile din județul Constanța.
Oamenii legii de la Secția 1 Rurală au identificat în trafic, pe raza localității Valu lui Traian, pe Codreanu S., de 29 de ani, care conducea un autoturism deși nu avea permis și, mai mult decât atât, se afla și sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii din Cerchezu l-au prins pe Andrian B.N., de 32 de ani, care conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului. Cel în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Pe de altă parte, oamenii legii de la Lumina l-au identificat de Adrian S., de 45 de ani, care conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatului i s-a întocmit dosar de cercetare penală.


Mugurel D.D., de 26 de ani, a fost depistat de polițiștii din Comana conducând un autoturism care avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat.
În toate aceste cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : 103 amenzi rutiere în ultimele 24 de ore
Pagina a fost generata in 1.6456 secunde