Week-end plin de evenimente, la Constanța. Oamenii legii împânzesc orașul

783
Week-end plin de evenimente, la Constanța. Oamenii legii împânzesc orașul - img20180419190405-1527144354.jpg
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate. 


Astăzi, 24 mai, jandarmii se vor afla în zona Sălii Sporturilor unde va avea loc partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și S.C.M. Politehnica Timișoara, începând cu ora 18.00.


Vineri, 25 mai, cu începere de la ora 18.00. jandarmii vor fi prezenți în fața Casei de Cultură din Mangalia, unde va avea loc evenimenul cultural-artistic "Balul Absolventului", dedicat absolvenților de liceu.


Tot mâine, va fi asigurată ordinea publică și protecția participanților la un marș de protest organizat în jurul Parcului Tăbăcărie, în intervalul orar 18.00-22.00, dar și la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă și A.F.C. Buzău.
Sâmbătă, 26 mai, în intervalul orar 15.30-21.30, jandarmii constănțeni se vor afla la Nisipari, având în atenție desfășurarea în condiții de siguranță a sărbătorii tradiționale intitulată "Întâlnirea Fiilor Satului".


Tot sâmbătă, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la "Crosul Copiilor" ce va avea loc între stațiunile Saturn și Venus, dar și la partida de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanța și A.C.S. Sportul Chiscani, ce se va disputa pe stadionul Farul din mun. Constanța, începând cu ora 18.00. 


Duminică, 27 mai, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Zilelor Comunelor Torotman, Pecineaga, Fântânele, Rasova, dar și la gala de arte marțiale "Urban Legend 4", ce va avea loc la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00.


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.", este apelul oamenilor legii




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5027 secunde