Week-end cu misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri

144
Week-end cu misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri - img201706241725281-1523637340.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, religioase și cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate.

Sâmbătă, jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a

Maratonului Argonauților, ce va avea loc în zona localităților Grădina, Casian și Cogealac, în intervalul orar 09:00 - 18:00, precum și a crosului "Orașul Kalenji" organizat în Parcul Tăbăcărie, între orele 10:00 - 12:00. În aceeași zi, oamenii legii vor avea în atenție partida de baschet masculin dintre echipele BC Athletic Constanța și CSM Voluntari, ce va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 16:00.

Tot sâmbătă, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului "Farul", unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele SSC Farul Constanța și AFC Progresul Spartac, dar și la stadionul "Tineretului" din Cernavodă unde va avea loc meciul dintre echipele CS Axiopolis Sport Cernavodă și CSM Râmnicul Sărat, ambele evenimente sportive urmând să înceapă la ora 17:00.

Duminică, 15 aprilie, jandarmii vor asigura ordinea la partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța II și CS HC Buzău 2012, organizată la Sala Sporturilor, începând cu ora 11.00.

În perioada 15-16 aprilie, se va avea în atenție ordinea publică în zona Cimitirului Municipal din Constanța, cu prilejul sărbătorii religioase "Paștele Blajinilor". "Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", vă sfătuiesc jandarmii constănțeni.

Totodată, cetățenii trebuie să știe că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9467 secunde