Vreți să călătoriți în Bulgaria? Reguli anti-COVID-19 la graniță, în vigoare până la sfârșitul lui aprilie

992
Vreți să călătoriți în Bulgaria? Reguli anti-COVID-19 la graniță, în vigoare până la sfârșitul lui aprilie - intrarebulgaria-1617641742.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră reamintesc persoanelor care doresc să călătorească în Bulgaria, în perioada următoare, că începând din 29 ianuarie până pe 30 aprilie, pot intra pe teritoriul acestui stat cu condiția prezentării unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. „Cetățenii români care doresc să călătorească în Bulgaria și care nu se încadrează în excepțiile de la măsura obligatorie a prezentării testului molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2 pot intra pe teritoriul Bulgariei numai prin anumite puncte de trecere a frontierei (dinspre România, numai prin punctele de trecere a frontierei de la Vama Veche-Durankulak, Giurgiu-Ruse, Calafat-Vidin, Turnu Măgurele–Nicopole și Bechet-Oriahovo – acest ultim punct fiind deschis în prezent doar traficului de marfă)”, au arătat polițiștii de frontieră.

De asemenea, persoanelor aflate în tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria, nu li se solicită prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii în Republica Bulgaria.

Reamintim că începând cu data de 15 martie, autoritățile de frontieră din Republica Bulgaria au suspendat temporar circulația mijloacelor de transport cu masa mai mare de 3,5 tone dinspre și către PTF Silistra – Ostrov. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6246 secunde