Vrei să devii marinar militar? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești

863
2
Vrei să devii marinar militar? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești - vreisadeviimarinarmilitar-1402845170.jpg

Articole de la același autor

La Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" din Constanța se va desfășura concursul de admitere pentru ocuparea unui număr de 52 de locuri pentru Ministerul Apărării Naționale și două locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne. 


Concursul de admitere se organizează de către Școala Militară "Amiral Ion Murgescu", în perioada 28 - 31 iulie. Pentru anul 2014, Școala Militară scoate la concurs un număr de 52 de locuri, din care 50 de locuri pentru Ministerul Apărării Naționale și două locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne - Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Concursul de admitere se organizează separat, pentru locurile fiecărui minister, iar subiectele la proba de verificare a cunoștințelor la matematică și fizică sunt aceleași. 


Tinerii absolvenți cu diplomă de bacalaureat și vârsta maximă de 28 de ani, care doresc să acceadă în rândurile maiștrilor militari de marină, se pot înscrie la concursul de admitere, după întocmirea dosarului de candidat, la birourile de informare recrutare județene - pentru locurile Ministerului Apărării Naționale, ori la inspectoratele de poliție județene - pentru locurile Ministerului Afacerilor Interne. 


Specialitățile militare bugetate pentru anul de învățământ 2014/2015 sunt timonier și tehnică de navigație navală, comunicații navale și observare semnalizare, radiolocație navală și motoare și mașini navale. 


Evaluarea se va face în două etape: probele psihologice, care constă în test de inteligență, test de personalitate, test situațional și interviu de evaluare, iar proba fizică, care va cuprinse un traseu utilitar-aplicativ și alergare pe o distanță de 2.000 metri.


Comentează știrea

linked here
19 iulie 2014
linked here

wholesale hermes replica bags Stiri Eveniment : Vrei să devii marinar militar? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online linked here http://marci.dk/js/caches/5333798bed6048cbb533a8026275ea8a.asp

have a peek at this website
20 iulie 2014
have a peek at this website

hermes bearn wallet Stiri Eveniment : Vrei să devii marinar militar? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online have a peek at this website http://www.svenskawebbhotellet.se/images/menu/e3137bd883c84543a9399d257b95c39c.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3565 secunde