Viorica Dăncilă: Sărbători luminate și binecuvântate credincioșilor care sărbătoresc Paștele și urări de bine pentru Florii

Duminică, 21 Aprilie 2019
141
Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis, duminică, credincioșilor care sărbătoresc Paștele "Sărbători luminate și binecuvântate!". De asemenea, le-a urat "La mulți ani" celor care își serbează onomastica.


"Le urez sănătate, liniște și fericire alături de familie, tuturor celor care împărtășesc astăzi bucuria Învierii Domnului. Sărbători luminate și binecuvântate!", le-a transmis premierul Viorica Dăncilă românilor care sărbătoresc Paștele, potrivit unui comunicat de presă de la Guvern.

De asemenea, Viorica Dăncilă a avut un mesaj și pentru creștinii ortodocși care sărbătoresc Floriile.

"Pentru creștinii ortodocși, Duminica Floriilor este începutul Săptămânii Patimilor, o perioadă de apropiere față de toți cei care ne sunt alături zi de zi, dar și de cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Tuturor celor care astăzi își sărbătoresc onomastica, le transmit urările mele de bine, sănătate, belșug și un sincer La mulți ani!", a transmis Viorica Dăncilă.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2655 secunde