Viorel Hrebenciuc, URMĂRIT PENAL

168
1
Viorel Hrebenciuc, URMĂRIT PENAL - hrebenciuc-1460025837.jpg

Articole recomandate

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, de dimineață, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost anunțat că pe numele lui a fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, în formă continuată. 


Dosarul a fost deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în urma unei plângeri depuse, conform unor surse judiciare, de omul de afaceri Ioan Niculae, potrivit Agerpres. Acesta l-a reclamat pe Hrebenciuc că ar fi făcut declarații false în dosarul "Mită la PSD" privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

În martie 2015, Viorel Hrebenciuc declara la Curtea de Apel București, unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul "Mită la PSD", că de finanțarea campaniei electorale s-au ocupat Mircea Geoană și apropiații acestuia, Ionuț Costea și Ion Bazac.

"În acest context, Geoană m-a trimis personal la Niculae pentru a-l ruga să contribuie la finanțarea campaniei. Nu a vrut să discute cu Costea. S-a întâlnit cu Niculae, l-a rugat în numele lui Geoană și să plătească niște sondaje la INSOMAR. Niculae a fost de acord. A discutat cu Teodorescu. Ulterior, am aflat că între Interagro și INSOMAR s-a încheiat un contract privind situația construcțiilor în România. Plata s-a făcut pentru sondajele de opinie ale lui Geoană", declara atunci Hrebenciuc, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

zcPqUqFglfcL
7 decembrie 2016
cRnCzhWNxXjfchIew

BOvLbN hbfcznpcqxxd, [url=http://kxzrhciaorcb.com/]kxzrhciaorcb[/url], [link=http://zirdidjiwqek.com/]zirdidjiwqek[/link], http://kykiymgooxmu.com/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea poate fi urmărit penal!
Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : DEPUTAT URMĂRIT PENAL!
Miercuri, 24 Iunie 2015
Stire din Actual : Au scăpat de arestul la domiciliu!
Pagina a fost generata in 1.8576 secunde